Skip to main content

Veelgestelde vragen

Een kaartje voor kinderen t/m 12 jaar kost € 5,- per persoon. Een kaartje voor personen vanaf 13 jaar kost € 7,50 per persoon. De entreeprijs is inclusief het gebruik van schaatsen. 
Houd er rekening mee dat kinderen t/m 2 jaar vanwege veiligheidsredenen de ijsbaan niet mogen betreden.

Tickets en abonnementen zijn alleen verkrijgbaar bij de kassa op het Winterterras of via ons reserveringssysteem.

Zondag t/m donderdag van 10.00 - 21.00

Vrijdag en zaterdag: 10.00 - 22.00

Nee, het gebruik van onze schaatsen is bij de ticketprijs inbegrepen en we vragen geen borg. We vragen je wel om je schoenen bij de schaatsuitgifte achter te laten. 

Jazeker, als het hockeyschaatsen of kunstschaatsen zijn. Noren zijn alleen toegestaan op de daarvoor aangegeven tijd. 

Vanwege veiligheidsoverwegingen hebben we helaas moeten besluiten dat noren en klapschaatsen op de reguliere openingstijden niet zijn toegestaan. De schaatsbaan is niet geschikt voor dit soort 'snelle schaatsen'.

Vanaf 3 jaar oud mag iedereen de schaatsbaan op. Kinderen t/m 12 jaar mogen alleen de schaatsbaan betreden met een volwassen begeleider.

Gevonden voorwerpen worden bewaard bij de kassa van de schaatsbaan tot de laatste dag van het Winterterras , zaterdag 8 januari. Na deze datum kun je een mail sturen naar info@winterterras.nl. 

De zitplaatsen rondom de ijsbaan zijn ingericht voor mensen die hun eigen eten en drinken hebben meegenomen.In de horecatent is het niet toegestaan zelf meegebrachte drinken of etenswaren te nuttigen. 

Ja, vrij schaatsen kan elke dag van 10.00 - 21.00 en in het weekend tot 22.00 uur. Op schooldagen zijn er vaak basisschoolklassen op het ijs tussen 10.00 - 15.00. Er kunnen dan dus meer kinderen op de ijsbaan zijn dan op andere tijdstippen. 

Nee, honden mogen niet naar binnen op het Winterterras.