Skip to main content

Ontdek het Winterterras

Op het Winterterras is voor iedereen wat te vinden.  Er zijn twee schaatsbanen, met in totaal 900 vierkante meter schaatsoppervlakte om je uit te leven. De ‘gewone’ baan van 600 vierkante meter en de kleine baan van 300 vierkante meter. Voor de allerkleinste or onervaren schaatsers kan het soms lastig zijn om tussen alle drukte in te schaatsen. Speciaal voor hun is er de kleine ijsbaan. Op iedere doordeweekse avond wordt de kleine baan ook gebruikt voor curling(toernooien). Daarnaast is er de 150 meter lange skateway, op dat slingerend ijsparcours kan je in de buitenlucht een mooi rondje schaatsen door het Oranjepark! 

Voor bezoekers die niet actief zijn op de schaatsbaan is het café een mooie uitkomst. Zo kunnen gezinnen met oma en opa ook terecht. Het is een ideaale plek om te borrelen met een gezelschap. Er zal regelmatig een dj of band optreden in het café. 

De horecatent blijft altijd een uur langer open dan de schaatsbaan, zodat je na het schaatsen nog kan napraten en genieten van een warm drankje. Van zondag tot en met donderdag is het café open van 10:00 tot 21:00. Op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 22:00.