Skip to main content

Schoolschaatsen en clinics

  • Elke dag vrijschaatsen van 09:00 - 21:00 en in het weekend tot 22:00.
  • Handschoenen zijn verplicht. Noren zijn alleen toegestaan op aangegeven tijden.

 

Schaatsclinics

De Vlaardingse IJsclub (DVIJC) geeft clinics op het WINTERTERRAS voor een ieder die op noren wil leren schaatsen. De lessen zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar, voor zowel beginners als meer ervaren schaatsers. Dus ook wanneer je in het verleden op noren hebt geschaatst en het weer eens onder begeleiding wilt proberen, ben je van harte welkom om een clinic bij te wonen.

Kosten
Deelnemers 6 t/m 12 jaar          € 5.-
Deelnemers vanaf 13 jaar         €  7,-.

Prijzen zijn inclusief ticket voor de schaatsbaan en het gebruik van leen-noren. De voorraad schaatsen in volwassen maten is beperkt, dus heb je nog noren op zolder liggen? Neem ze dan mee!

De clinics worden gegeven op 16, 19, 23, 30 december, 6 en 7 januari van 17:00 tot 18:00 uur en van 18:00 tot 19:00 uur.  En op 21, 28 december en 4 januari in de ochtend van 8:00 tot 9:00 uur. 

Interesse? Schrijf je in via het inschrijfformulier

 

Schoolschaatsen

Basisscholen kunnen op reservering gratis schaatsen op schooldagen van 09.00 - 15.00. Reserveren kan via Vlaardingen in Beweging. Het Winterterras heeft een groot aantal leenschaatsen maar bij grote groepen kan het gebeuren dat er niet genoeg maten beschikbaar zijn. Wij raden daarom aan - indien mogelijk - eigen schaatsen mee te nemen. 

 

Het Winterterras wordt mede mogelijk gemaakt door:
De Vlaardingse IJsclub
Vlaardingen in Beweging
Buro Kaper
Gemeente Vlaardingen
Fonds Schiedam Vlaardingen E.O.
KNSB IJstijd
OPHETLEVEN